Mobilapplikationen för Softcrisis uppdateras regelbundet och vi rekommenderar dig att alltid uppdatera till den senaste versionen för att garantera full funktionalitet.

För att uppdatera appen går du till Google Play eller App Store och följer instruktionerna nedan.

Om du har några problem med appen eller att uppdatera den kan du alltid ta kontakt med vår kundtjänst genom symbolen nere i högra hörnet så hjälper vi dig.

Uppdatera i Google Play

1. Öppna "Google Play" i mobiltelefonen.
  2. Klicka på hamburgersymbolen till vänster i sökfältet "Google Play".
  3. Välj "Mina appar och spel"
  4. Under fliken "Uppdateringar" kan du välja att "Uppdatera"

Uppdatera i App Store

1. Öppna "App Store"
  2. Välj fliken "Uppdatera"
  3. Klicka "Uppdatera" bredvid Softcrisis