När du använder Softcrisis app i en mobiltelefon så laddar den automatiskt ner dina krisplaner och kontakter. Det gör att du har tillgång till dem även om du senare skulle sakna tillgång till internet.

För att det ska fungera måste du ha öppnat och loggat in i appen med tillgång till internet tidigare.

Kommer jag förbi låsskärmen när jag saknar tillgång till internet?

Ja, låsskärmen hanteras helt lokalt och du kommer därför att även kunna låsa upp det om du saknar tillgång till internet. Har du däremot loggat ut ur appen så kommer du inte kunna logga in igen utan tillång till internet.

Vilka funktioner fungerar utan internet?

• Dokument
  • Kontakter
  • Incidenter (du kan se händelseförloppet fram tills du tappade tillgång till internet)