Via webben

Gå till https://app.softcrisis.se/ och välj "Glömt lösenordet?". Efter att du fyllt i din e-postadress och skickat formuläret, får du ett e-postmeddelande med en länk där du kan återställa ditt lösenord.

Via appen

Vid inloggningsskärmen väljer du "Glömt ditt lösenord?". Efter att du fyllt i din e-postadress och skickat formuläret, får du ett e-postmeddelande med en länk där du kan återställa ditt lösenord.

Efter att du återställt ditt lösenord kan du logga in med de nya inloggningsuppgifterna.